Rušenje stabala u dvorištima – Šibenik

Rusenje stabala
Rusenje stabala
Rusenje stabala

Rušenje stabala podrazumjeva uslugu pri kojoj se stablo reže do panja i potpuno uklanja iz dvorišta.

Zbog globalnog zagađenja naše planete, zbog nemara ljudske vrste, pitanje ekologije postaje svakim danom sve važnije. Drveće doprinosi ekologiji, bioraznolikosti, proizvodi kisik i smanjuje efekt staklenika.

Međutim, postoje neke situacije kada drveće koje se nalazi u blizini objekata može ugroziti sigurnost samog objekta ali i ljudi koji se kreću u blizini.

Oštećena

  • trula
  • suha
  • oštećena

Smetaju

  • ometaju rast i razvoj drugih stabala
  • ometaju rast i razvoj drugih biljaka u neposrednoj blizini

Opasnost

  • opasnost po ljude
  • opasnost po objekte
  • opasnost po električne vodove
  • opasnost u prometu

Kako se radi rušenje stabala?

Naizgled je vrlo jednostavno, no amatersko rušenje stabala je veoma rizično! Može dovesti do ozljede Vas i voljenih osoba ili do oštećenja Vašeg doma ili susjednih zgrada.

Potrebna vam je profesionalna usluga za tako složeni postupak! Prije poduzimanja potrebnih radnji potrebno je procijeniti adekvatnu tehniku prilikom rušenja stabla. Stablo je ponekad potrebno rušiti na kontrolirani način od vrha krošnje sve do panja, ovisno o okolišu, položaju stabla, udaljenosti od objekata, udaljenosti od ostalih stabala i električnih vodova. U nekim slučajevima je potrebno procijeniti da se prilikom obaranja izbjegne i najmanja moguća šteta životinjskim vrstama, također pazeći pritom da se ljudstvo i imovina u blizini ne povrijede, odnosno ne oštete.

Tako će Vaše dvorište izgledati uredno i dobro održavano. I što je najvažnije, neće predstavljati prijetnju po ljude i objekte!

Ostale usluge

Nekada će biti potrebno samo izvršiti uslugu obrezivanja i odstranjivanja grana, a ne rušiti ga, što procjenjuju naši izvođači uz dogovor vlasnika.

Ukoliko želite izbjeći komplikacije sa drvnom masom, naš tim je spreman izvršiti uslugu odvoza na za to propisano mjesto.

Ako želite zadržiti ostatke oborenog drveća, granja i lišća za potrebe Vašeg vrta uradit ćemo Vam uslugu malčiranja.

Naš servis pružit će Vam jamstvo da će se rušenje izvesti na siguran način i da neće ugroziti sigurnost Vašeg doma i susjednih zgrada, kao i jamstvo za sve ostale naše usluge.

Ispunite ovu kontakt formu i odmah ćemo Vas kontaktirati i dogovoriti usluge.

Kontakt

 

Ovjera